Wie zijn wij

Auto en Anders stelt zich voor. wij zijn importeur en distributeur van automaterialen, gereedschappen, additieven en schadematerialen.

2004

Een stukje terug in de tijd hoe Auto en Anders is ontstaan.

Auto en Ander is opgericht in 2004 onder de naam D&G allround car styling te Den Haag. Na een korte periode is het bedrijf  in 2005 verhuist naar de provincie Groningen in het dorpje Grootegast.

2005

Naast het stylen van auto’s zijn we in 2005 ook begonnen met het repareren van auto”s. Ook in Grootegast hebben we kort gezetten dit omdat wij met de gemeente niet eens konden worden met onze eisen, zijn we met het bedrijf naar de stad Groningen verhuist.

2007

In de stad Groningen hebben wij ons gericht op alleen de bandenmontage, we gingen wonen op een woonboot, in 2007 is geboren de banden boot met mobile banden montage.

We rijden met onze mobile garage door heel Nederland naar klanten en garagisten die hun autobanden gemonteerd wilde hebben. echter kregen wij steeds vaker te horen van de garagisten of wij ook geen automaterialen verkochten of bij ons hadden.

Dacht bracht  ons bij het idee om toch weer opzoek te gaan naar een pand. Deze hadden we gevonden aan de Kweldergras 4 te Groningen, onze mobile bandenmontage wagen hebben verkocht en het pand aan de Kweldergras ingericht met automaterialen.

2008

Zo ontstond in 2008 Auto en Anders. Uw goedkoopste automaterialen leverancier van het noorden.  Op deze lokatie hadden wij een plek voor alle reparaties en een magazijn voor onze automaterialen Als snel bleek dit een succes te zijn en moesten we al snel opzoek naar een groter pand. Auto en Anders verhuisd in 2009 naar de Smirnoffstraat. Auto en Anders begon al aardig bekend te raken in Groningen en groeide ook op het pand aan de Smirnoffstraat uit ons jasje.  En waren dus genoodzaakt om weer naar een groter pand te verhuizen.

2015

in 2015 verhuist Auto en Anders naar de Stockholmstraat 8. Hier hebben we de ruimte van 2500m2 vol staan met automaterialen, gereedschappen en alles wat om aan de auto hoort. in 2021 hebben we de Garage werkzaamheden hebben we gestopt en zijn we volledig overgestapt naar de winkel en website verkoop.

Dus vanaf heden is op de kaart gezet Auto en Anders uw Leverancier (grossier/groothandel) in automaterialen, gereedschappen en alles wat op en aan de auto zit.

Wij bieden u: de hoogst mogelijke kwaliteit voor de scherpste prijs.

Onze assortiment bestaat uit onder andere uit de volgende hoofd categorieen namelijk:

 • Automaterialen
 • Bamdem & Velgen
 • Schadematerialen
 • Poetsproducten
 • Additieven
 • Accessoires
 • Gereeedschappen

Om alles zo efficient mogellijke leverringsprogramma overzichtellijk te houden hebben wij al onze producten in een website gezet. Via deze weg kunt u makkelijk de door u gekozen producten makkeijjk opzoeken en bestellen.

Heeft u intresse in onze website vult u hier u gegevens in, en u krijgt van Auto en Anders een login voor de website.

Onze 5 unieke sericepunten:

 1. Betrouwbaarheid
 2. Laagste prijs
 3. Hoge mate van service
 4. Ruime bereikbaarheid (tot 20.00 open)
 5. Ruim Assortiment

Is uw intresse gewekt aarzel niet en kom gezellig bij ons langs. ( de koffie staat klaar)