Ons bedrijf ondersteunt de motorsportgemeenschap volledig, zowel op het werk als daarbuiten. Onze medewerkers leven echt de Rislone-levensstijl: ze wonen spannende extreme sportevenementen bij, brengen hun weekenden offroad door in de zandduinen en ondersteunen voortdurend hun favoriete raceteams.

We willen onze passie delen met de racegemeenschap door verschillende uitstekende teams in de omgeving te sponsoren. We hebben het over bracket en monstertruck, om er maar een paar te noemen.

Door de jaren heen heeft Rislone deel uitgemaakt van tal van succesvolle autoraceteams, zowel als sponsor als als onderdeel van de high-performance racemotoren.

Wes Vandervoort gebruikte door Rislone gesponsorde “Rocky Mountain Paving” Chevrolet Special 12’46.3″ om 1967 Pikes Peak Hill Climb te winnen.

Bobby Unser behaalde zijn eerste van drie ‘500’ overwinningen in 1968, rijdend in een door Rislone gesponsorde Dan Gurney Eagle, ingevoerd door Leader Cards, Inc. De kracht kwam van een Offenhauser viercilindermotor die was verbeterd met behulp van een turbocompressor, dit is de eerste keer dat een turbomotor de ‘500’ won. Op 30 juni 1968 won Bobby Unser in de “Rislone” Chevrolet Special 11’54.90″ de Pikes Peak Hill Climb.

Rislone is ook al lang betrokken bij dragracen. De legendarische Chi/Town Hustler uit Chicago werd gesponsord door Rislone van het midden van de jaren zeventig tot de jaren tachtig, inclusief het seizoen 1982 toen coureur Frank Hawley het National Funny Car Championship won.

Tommy Ivo gebruikte Rislone in zijn indrukwekkende viermotorige, één motor voor elke hiel op zijn Buick stationwagen-showcar. De Buick kon alle vier de banden de hele kwart mijl roken.

Bill Reichert-coureur van de Rislone Top Alcohol Dragster heeft momenteel de titels van U.S. National Indy Champion en World Champion overall voor 2006, 2007 en 2008.

Bob Bertsch in zijn geel met zwarte Rislone Pro Stock Mustang.

Naast de Top Alcohol Dragsters sponsort Rislone ook vele andere motorsporten zoals Jr. Dragsters, Monster Trucks, Sprint Cars en meer.

Rislone Motorsport Nieuw-Zeeland – Top Doorslammer
Smits Group ondersteunt al meer dan 35 jaar de autoscene in Nieuw-Zeeland, dus toen de kans zich voordeed om samen met Mark Barsley en het team aan boord te springen, hebben we die kans gegrepen!

Mark Bardsley is sinds 1995 in 2003 aan het dragracen in Nieuw-Zeeland. Mark werd de eerste ontvanger van de NZDRA Award of Merit, voor zijn bijdrage aan Drag Racing in Nieuw-Zeeland en won vervolgens zowel de Nationals als de NZDRA Top Doorslammer Series in 2006/ 07 en 2010/11 werden vervolgens derde bij de Spring Nationals in november 2014 en eindigde als eerste in de New Zealand Nationals in maart 2015, waardoor hij hoger op de algemene resultatenlijst kwam te staan ​​en de eerste overall van het seizoen werd.

Jon Bates Rotary Dragster, liep op de “Father’s Day Drags 2015” was 6,8 seconden en 201 mph. Het had eerder een motorupgrade en had een 20B roterende motor met knuppellegering rotors en knuppellegering behuizingen, een nieuwe Precision promod 94 turbo, Reid racetransmissie met een Vi-PEC ECU. Deze dragster staat van 3 jaar geleden bekend als de snelste rotary van Nieuw-Zeeland. Met alle recente upgrades gaat Jon het hele wereldrecord proberen.