Rislone
Het oorspronkelijke premium autochemiebedrijf werd opgericht in 1921. In de loop der jaren won het bedrijf internationaal aan populariteit met meer dan een eeuw aan innovatie en miljoenen trouwe klanten. We blijven ons ontwikkelen samen met de technologische veranderingen in de auto-industrie om de meest complete productlijn te creëren die voldoet aan het breedste scala aan auto-behoeften – van reparaties tot onderhoud, tot het verkrijgen van topprestaties van uw motor. REPARATIE.HERSTEL.VERNIEUWING.RISLONE.

WAT DRIJFT ONS?
Ons bedrijf wordt gedreven door de belofte om onze klanten controle te geven over de gezondheid en prestaties van hun auto. Zelfs met de huidige wasmiddelbrandstoffen, moderne oliën en nieuwe productietechnologie, zijn wij van mening dat het verzorgen van uw auto een toewijding en een passie is, en met meer dan 90 jaar ervaring onder onze riem, kunt u erop vertrouwen dat onze producten u zullen helpen de kwaliteit van uw auto een boost te geven. prestaties en gezondheid naar een ander niveau. Onze producten zijn speciaal samengesteld voor het repareren, herstellen en vernieuwen van uw auto onder een breed scala van omstandigheden.

Het bekroonde Rislone-team van chemische ingenieurs werkt continu om u de beste auto-additieven in de industrie te bieden. Of u nu de prestaties van uw auto wilt behouden, verbeteren of uitbreiden – of zelfs als u een lek heeft dat u snel en effectief moet stoppen – wij creëren het perfecte product om die doelen te bereiken. Wil je bewijs? Vraag het maar aan miljoenen race- en offroad-enthousiastelingen over de hele wereld. We houden de prestaties van uw auto in topconditie, zodat u er zeker van kunt zijn dat hij u brengt waar u zijn moet – of het nu uit eten is, naar kantoor of sneller van de baan.